جامعه, گوناگون

۱۰ عادت‌ بد اجتماعی که سبب ناراحتی طرف مقابل می‌شود

۱. در گفتگوهای خود از افراد مشهور نام ببرید شناختن افراد مهم و جذاب بسیار خوب است اما استفاده از

کد خبر : 5646
یکشنبه 20 اسفند 1402 - 1:23

۱. در گفتگوهای خود از افراد مشهور نام ببرید

شناختن افراد مهم و جذاب بسیار خوب است اما استفاده از هر مکالمه ای به عنوان فرصتی برای توهین به افراد مشهور، تظاهر آمیز و احمقانه است. دیگران به خوبی متوجه این رفتار آزار دهنده می شوند، مانند اینکه خود را پایین بیاورید تا جلب توجه کنید. به جای اینکه شما را جذاب کند، باعث می شود مردم احساس کنند که شما ناامن هستید و بیش از حد تلاش می کنید تا خود را محبوب کنید.

هنگامی که دیگران، شما را دوستانه، با اعتماد به نفس، مختصر و مفید می بینید، احتمال بیشتری وجود دارد که شما را دوست داشته باشند و متقاعد شوند که نمی خواهید به آنها نشان دهید که مهم هستید. مردم به سرعت متوجه نگرش شما می شوند و به نگرش صحیح و نه اینکه چه کسانی را می شناسید، جذب می شوند.

۲. عدم کنترل احساسات

در برخی از شرکت‌ها ارزیابی ۳۶۰ درجه انجام می‌شود و نمونه‌های زیادی از افراد وجود دارد که اشیاء را پرتاب می‌کنند، فریاد می‌زنند، دیگران را به گریه می‌اندازند و نشانه‌های دیگری از عدم کنترل احساسات خود را نشان می‌دهند. عدم کنترل احساسات نشان دهنده هوش هیجانی پایین است.

به محض اینکه چنین سطح پایینی از نوسانات را نشان می دهید، دیگران شروع به تعجب می کنند که آیا شما قابل اعتماد هستید و می توانید اوضاع را در لحظات حساس تحت کنترل خود نگه دارید؟ فریاد زدن بر سر کسی، چه لیاقتش را داشته باشد یا نه، توجه منفی زیادی به شما خواهد کرد و شما را بی ثبات، بدخلق و وحشتناک معرفی می کنند. کنترل احساسات به شما امکان کنترل موقعیت را می دهد. وقتی در مواجهه با کسی که با شما رفتار آزاردهنده می کند بتوانید احساسات خود را کنترل کنید، آن شخص در جای شما بد دیده می شود.

۳. خود تحقیری برای جلب توجه

همه ی ما افرادی را می شناسیم که به بهانه ی تحقیر خود لاف می زنند و فخر می فروشند. به عنوان مثال، ممکن است شخصی در حالی که سعی می کند توجه دیگران را به باهوش بودن خود جلب کند، عدم جذابیت خود را مسخره کند.

بسیاری از مردم فکر می کنند که مسخره کردن خودشان، لاف گویی آنها را پنهان می کند در حالیکه هر کسی می تواند به راحتی این مساله را تشخیص دهد، زیرا تلاشی برای فریب دادن دیگران است.

۴. استفاده نادرست از تلفن همراه

هیچ چیز مانند ارسال پیامک در حین مکالمه یا حتی یک نگاه سریع به تلفن همراه، اشتیاق دیگران را از بین نمی برد. وقتی در وسط گفتگو هستید، تمام انرژی خود را به آن بدهید. با این کار مکالمه برای شما جذاب تر و موثرتر خواهد بود.

۵. ذهن بسته داشتن

برای دوست داشتنی بودن، باید ذهنی باز داشته باشید که شما را برای دیگران جذاب کند. هیچکس نمی خواهد با کسی که علاقه ای به گوش دادن ندارد، گفتگو کند. داشتن ذهن باز در محل کار بسیار مهم است زیرا صمیمیت به شما امکان دسترسی به ایده های جدید را می دهد.

برای از بین بردن عقاید و پیش داوری های از پیش تعیین شده، باید دنیا را از دید دیگران دید. این بدان معنا نیست که شما باید باورهای آنها را قبول کنید یا نادیده بگیرید. بلکه به معنای قضاوت صحیح پس از درک صحت عقاید آنهاست.

۶. سؤال نکردن کافی

بزرگترین اشتباهی که افراد در مکالمات مرتکب می شوند این است که بیش از حد روی چیزی که قرار است بگویند تمرکز می کنند، بنابراین نمی توانند آنچه را که در حال وقوع است درک کنند.

یک راه ساده برای جلوگیری از این اشتباه، پرسیدن سوالات زیاد است. مردم دوست دارند بدانند که شما به آنها گوش می دهید و چیزی شبیه به یک سوال روشن نشان می دهد که شما نه تنها به آنها گوش می دهید، بلکه به آنچه می گویند اهمیت می دهید. از احترام و قدردانی که می توانید با سوال پرسیدن کسب کنید شگفت زده خواهید شد.

۷. بیش از حد جدی بودن

مردم جذب کسانی می شوند که پرشور و هیجان زده هستند. با این حال، افراد مشتاق ممکن است بیش از حد جدی یا بی‌علاقه به نظر برسند زیرا در کار خود بسیار جذب شده‌اند. افراد مهربان شور و شوق خود را برای کار و توانایی شان در شوخی کردن متعادل می کنند. این افراد به تعاملات معنادار با همکاران خود توجه می کنند و همیشه آنچه را که دیگران در روز قبل یا هفته قبل گفته اند به خاطر می آورند که نشان می دهد اطرافیانشان به اندازه کارشان برایشان مهم هستند.

۸. شایعه پراکنی

افرادی که غیبت می کنند در نظر دیگران زیاد جذاب به نظر نمی رسند. صحبت در مورد اشتباهات یا بدشانسی دیگران وقتی به گوش آنها برسد از لحاظ روحی به آنها آسیب می رساند. شایعه پراکنی قطعا شما را در نظر دیگران فردی منفی و پست نشان می دهد.

۹. به اشتراک گذاری اطلاعات بیش از حد و خیلی زود

اگرچه شناخت افراد مستلزم به اشتراک گذاشتن اطلاعات با آنها است اما اشتراک گذاری بیش از حد شما را به مسیر اشتباهی سوق می دهد. مراقب باشید مسائل شخصی یا اعترافات خود را خیلی سریع به اشتراک نگذارید.

اشتراک گذاری بیش از حد باعث می شود که نسبت به تعادل گفتگو مغرور و بی احساس به نظر برسید. به این موضوع فکر کنید: اگر نکات بسیار مهم زندگی خود را بدون اطلاع از اطلاعات طرف مقابل به اشتراک بگذارید، این پیام را ارسال می کنید که آنها را فقط گوشی برای شنیدن مشکلات خود می بینید.

۱۰. نمایش و حضور اغراق آمیز در رسانه های اجتماعی

مطالعات نشان داده است افرادی که بیش از حد اطلاعات خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند به دنبال تایید هستند و از سوی دیگر، یک مطالعه نشان داده که این اشتراک‌گذاری بیش از حد بر ضد آنها عمل می‌کند و باعث می‌شود دیگران از آنها متنفر باشند. اشتراک گذاری در رسانه های اجتماعی می تواند شکل مهمی برای ابراز احساسات باشد اما باید با فکر و خودکنترلی انجام شود. اینکه به همه بگویید صبحانه، ناهار و شام چه خورده‌اید و چند بار سگتان را به پیاده‌روی برده اید، به‌جای اینکه شما را دوست‌داشتنی کند، آنها را خسته می‌کند.

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *